For å bestille en time, send SMS Sigurd Stubsjøen
så vil jeg ringe deg opp så fort som mulig.

902 20 100Kontoret i Oslo 

Vi holder til på Skarpsno Klinikken, i underetasjen inn i et stort rødt hus ved Skarpsno trikkeholdeplass. Her passerer trikk 13 til Lilleaker/Bekkestua. Parkeringsplass ute i gaten foran Skarpsnoparken. Adressen er Drammensveien 83, 0271 Oslo og vi holder til i kjelleretasjen.

Kontoret i Drøbak 

Jeg har et hjemmekontor i Drøbak på fredager. Ønsker å bestille time er det bare gå inn i avtaleboken og finne en ledig time. Når du kommer parker foran en blå dør og vent i bilen. Jeg kommer ut og henter deg. Adressen er Ullerudbakken 31, 1447 Drøbak. Velkommen.

Online/telefon timer  

Har du webcam eller ønsker å snakke via mobilen er også dette en mulighet. Sett opp avtale som vanlig og sms noen minutter før timen (90220100)

Dersom du vil snakke med Psykolog Sigurd Stubsjøen før du avtaler time, send SMS til 902 20 100.

Jeg vil ringe deg opp igjen så fort som mulig. Det er alltid stor pågang og dersom du ikke hører fra meg, vennligst send en ny SMS. Jeg


Telefontid

Jeg forsøker å ringe opp alle som ringer meg men jeg har stor pågang. Det er best at du sms meg slik at jeg vet hva det gjelder. Ikke legg igjen beskjed på telefonsvarer.


Pris på tjenestene fra og med 01.09.2020:

Enkeltime pris:  1800kr

Tilbud A: 3 for 2: 3600kr

Tilbud B: 5 timer for 5000kr

Det er ikke mulig å overføre timer over til en annen kunde. Dersom du ikke vil benytte alle timene som er forhåndsbetalt, trekkes antall benyttede timer fra gjenstående beløp til vanlig timepris. F.eks: du har kjøpt tilbud B, fem timer for 5000 og du har benyttet deg av to timer og ønsker å refundere gjenstående beløp: Da blir det 5000kr – 2x 1800kr = 1400 blir beløpet du får refundert.

Du kan også betale via Vipps

Vippsnummeret er 126875. Timen bestiller du her på vårt online kalender. Når du bestiller timen klikk oppgjør i klinikken slik at du ikke dobbel-betaler.

Norsk Institutt for Hypnose og Hypnoterapi AS orgnr. 919471913


Om ønskelig kan du lage et opptak av hypnose på telefonen din.

Les mer om hypnose og hypnoterapi

Youtube: Mindfulness Living

Vil du lære mer om Mindfulness meditasjon og et liv basert på Mindfulness?
Følg linken (Youtube: Mindfulness Living) til Sigurds youtube kanal om Mindfulness Living.
Alt er på Engelsk på denne siden.