Loading...


Generell informasjon:


Velkommen tilbake. Jeg har begrenset åpningstid på grunn av Coronavirus, men vi tar alle forhåndsregler så det er trygt å bestille time nå. Vi følger helsedirektoratet råd og ber alle som kommer å vaske hendene både før og etter timen. Vi vasker over dørhåndtakene og gelenderen mellom klientene.

Kontoret i Drøbak er nå åpnet.

Har du bra webcam er det mulig å møtes online for konsultasjonen.

Dersom du vil snakke med Psykolog Sigurd Stubsjøen før du avtaler time, send sms  til    902 20 100. Jeg vil ringe deg opp igjen så fort som mulig. Det er alltid stor pågang og dersom du ikke hører fra meg, vennligst sende en ny sms.

Vi holder til på Skarpsno Klinikken, i underetasjen inn i et stort rødt hus ved Skarpsno trikkeholdeplass. Her passerer trikk 13 til Lilleaker/Bekkestua.Parkeringsplass ute i gaten foran Skarpsnoparken. Adressen er Drammensveien 83, 0271 Oslo og vi holder til i kjelleretasjen.

Per Calenius har et kontor i Rjukan . Ta kontakt med Per dersom du vil ha hypnoterapi behandling i Rjukan, ring 415 45 824.

 

Telefon tid

Dersom du har spørsmål SMS meg og jeg vil ringe deg opp igjen. Du kan også ringe for å bestille time, men det er best at du bestille selv på nettet. Jeg har stor pågang.

Tilbud

Vi ønsker å hjelpe så mange som mulig komme igjennom pandemien. Derfor har Sigurd følgende tilbud: Normal pris er kr. 1250, men Sigurd har et tilbud 3 for 2. Du sparer kr. 1250 dersom du bestiller og betaler for 2 timer, da får du den 3 timen gratis.Bestill timene som vanlig, men ikke betal timen via nett, bruk heller Vipps. Forhåndsbetaling skjer på Vipps 126875, og blad deg frem til tilbudet vårt i Vippsbutikken vår.  Vi har forlenget tilbudet ut sommeren og nå gjelder frem til 01.09.2020.

Pris per behandlingstime (45-50 minutter) er kr. 1250,-  (NB. Vi ønsker ikke kontant betaling).

Norsk Institutt for Hypnose og Hypnoterapi AS orgnr. 919471913

Om ønskelig kan du lage et opptak av hypnose på telefonen din.

Les mer om hypnose og hypnoterapi

 

Youtube: Mindfulness Living

Vil du lære mer om Mindfulness meditasjon og et liv basert på Mindfulness? Følg linken (Youtube: Mindfulness Living) til Sigurds youtube kanal om Mindfulness Living. Alt er på Engelsk på denne siden.