Loading...


Generell informasjon:


Coronavirus. Om du ønsker å holde deg hjemme på grunn av Coronavirus er det mulig å bestille time og ta timen på Skype eller på telefonen.

Dersom du vil snakke med Psykolog Sigurd Stubsjøen før du avtaler time, send sms  til    902 20 100. Jeg vil ringe deg opp igjen så fort som mulig. Det er alltid stor pågang og dersom du ikke hører fra meg, vennligst sende en ny sms.

Vi holder til på Skarpsno Klinikken, i underetasjen inn i et stort rødt hus ved Skarpsno trikkeholdeplass. Her passerer trikk 13 til Lilleaker/Bekkestua.Parkeringsplass ute i gaten foran Skarpsnoparken. Adressen er Drammensveien 83, 0271 Oslo og vi holder til i kjelleretasjen.

Sigurd har også et hjemmekontor 1 dag i uken i Drøbak. Dersom du ønsker å få behandling i Drøbak send en sms til 90220100.

Per Calenius har et kontor i Rjukan . Ta kontakt med Per dersom du vil ha hypnoterapi behandling i Rjukan, ring 415 45 824.

Telefon tid

Mandager fra 13-14 og torsdager fra 12-13 har Psykolog Sigurd Stubsjøen telefon tid. Dersom du har spørsmål SMS meg og jeg vil ringe deg opp igjen. Du kan også ringe for å bestille time.

Pris

Pris per behandlingstime (45-50 minutter) er kr. 1250,-  (NB. Vi ønsker ikke kontant betaling).

Norsk Institutt for Hypnose og Hypnoterapi AS orgnr. 919471913

Om ønskelig kan du lage et opptak av hypnose på telefonen din.

 

Les mer om hypnose og hypnoterapi

 

Gratis Webinar: Mental helse i en usikker tid