Loading...

Generell informasjon:


Velkommen tilbake. Jeg har begrenset åpningstid på grunn av Coronavirus, men vi tar alle forhåndsregler så det er trygt å bestille time nå. Vi følger helsedirektoratet råd og ber alle som kommer å vaske hendene både før og etter timen. Vi vasker over dørhåndtakene og gelenderen mellom klientene.


Kontoret i Drøbak er nå åpnet.

Har du bra webcam er det mulig å møtes online for konsultasjonen.

Dersom du vil snakke med Psykolog Sigurd Stubsjøen før du avtaler time, send sms  til    902 20 100. Jeg vil ringe deg opp igjen så fort som mulig. Det er alltid stor pågang og dersom du ikke hører fra meg, vennligst sende en ny sms.

Kontoret i Oslo

Vi holder til på Skarpsno Klinikken, i underetasjen inn i et stort rødt hus ved Skarpsno trikkeholdeplass. Her passerer trikk 13 til Lilleaker/Bekkestua.Parkeringsplass ute i gaten foran Skarpsnoparken. Adressen er Drammensveien 83, 0271 Oslo og vi holder til i kjelleretasjen.


Telefontid

Dersom du har spørsmål SMS meg og jeg vil ringe deg opp igjen. Du kan også ringe for å bestille time, men det er best at du bestille selv på nettet. Jeg har stor pågang.

 


Pris på tjenestene fra og med 01.09.2020:

Enkeltime pris:  1800kr

Tilbud A: 3 for 2: 3600kr

Tilbud B: 5 timer for 5000kr

Det er ikke mulig å overføre timer over til en annen kunde. Dersom du ikke vil benytte alle timene som er forhåndsbetalt, trekkes antall benyttede timer fra gjenstående beløp til vanlig timepris. F.eks: du har kjøpt tilbud B, fem timer for 5000 og du har benyttet deg av to timer og ønsker å refundere gjenstående beløp: Da blir det 5000kr – 2x 1800kr = 1400 blir beløpet du får refundert.

Du kan også betale via Vipps

Vippsnummeret er 126875. Timen bestiller du her på vårt online kalender. Når du bestiller timen klikk oppgjør i klinikken slik at du ikke dobbel-betaler.

Norsk Institutt for Hypnose og Hypnoterapi AS orgnr. 919471913


Om ønskelig kan du lage et opptak av hypnose på telefonen din.

Les mer om hypnose og hypnoterapi

Youtube: Mindfulness Living

Vil du lære mer om Mindfulness meditasjon og et liv basert på Mindfulness? Følg linken (Youtube: Mindfulness Living) til Sigurds youtube kanal om Mindfulness Living. Alt er på Engelsk på denne siden.