Litt om Sigurd Stubsjøen

Jeg er født og oppvokst i Washington, USA. I 1983 flyttet jeg til Norge, og tok  psykologiutdannelse ved UiO og ble ferdig utdannet Cand.psychol i 1993.

Jeg er forfatter og en erfaren kurs- og foredragsholder, og en av landets ledende eksperter innen NLP, terapi og hypnose. De siste 10 årene har jeg drevet NIMU og utviklet ENLPP: Effektiv NLP og Psykologi. Dette har blant annet, mer fokus på EQ  og psykologi enn tradisjonell NLP.

Jeg har lang erfaring med klientarbeid, og er prosessorientert, løsningsorientert og nysgjerrig. I bunn har jeg en vitenskapelig tyngde i min undervisning, og holder meg hele tiden oppdatert på den seneste forskningen innen psykologi og relaterte temaer. Så langt har jeg skrevet fire bøker:

1998, «Selvhypnose» sammen med Per Carlenius
2006, «Tenk deg Slank»
2008, «Tenk deg til Suksess»
2014, «Den nødvendige samtalen» sammen med Line Melvold

Sigurd om seg selv:

«Min visjon er å hjelpe mennesker med å få et bedre liv. Ved å få innsikt i sammenhengen mellom tanker og følelser, samt ha en forståelse for tilknytning, vil vi skape grunnlag for et trygt menneske. Min tradisjonelle psykologiutdannelse, kombinert med min kunnskap om NLP gjør at jeg kan ta det beste fra to verdener og dermed bidra i ennå større grad. Håpet mitt er at når mange nok mennesker får det bedre med seg selv, vil dette bidra til å skape en trygg og fredfull verden. Psykologer spiller en viktig rolle i forskningen på dette feltet, og det er min jobb å gjøre denne forskningen tilgjengelig for folk flest.»

Les mer om hypnose

 

Subscribe to our email list

Book an appointment